Tom Amos – vilken hjälte!

Först och främst så börjar jag med att ge mig själv en överkorsad fyr för att ha missat att blogga under onsdagen …

Men det får vi ta igen nu istället. Under onsdagen var det återigen en av världshistoriens längsta träningar – även om Poya själv inte höll med.
– Du får räkna aktiv tid istället, fick han ur sig.

På eftermiddagen blev det padel när GT/GP gjorde upp med TV4/C More. Undertecknad hade ”glömt” idrottsliga skor och körde i sina vanliga skor. Låt säga att han vann modekampen men det blev storförlust ändå.

Onsdagens mest chockerande händelse? Jo, att ”35-miljonersmannen” hade glömt byxorna efter att ett par spelare gett sig iväg till badet och fick köra badrock hem till hotellet.
– Fan, inga bilder, inga bilder, fick han ur sig.

Undertecknad nöp självklart en bild på detta.
– Fan, den får du inte publicera. Du får bara ha den för eget bruk, ropade ”35-miljonersmannen”.

Den bilden kommer att publiceras när han anländer i Watford.

Den gode ”35-miljonersmannen” tyckte annars att det utsända presspacket skulle skriva mer om den hemska stöld som ”Lill-Erling” stod för när han utan problem norpade med sig sin badmössa hem.
– Den ska jag ha i Göteborg. Det blir perfekt för sommaren, var hans ganska klena försvarstal.

Därför blev det skojakt och med lite mer än 20 fotbollsspelare på plats så borde väl någon ha skor att låna ut? Efter viss research visade det sig att två spelare hade tillräckligt stora fötter. De två målvakterna, Tom Amos och ”35-miljonersmannen”.

Vem som blev hjälte? Jo, Tom Amos som nu har blivit utlovad en intervju med bloggen om livet.

Bloggen säger tack till Tom Amos och unnar honom nu all framgång efter det här.

Torsdagens padelresultat då? Jo, undertecknad ihop med parhästen ”han med håret” slog ”Spanjoren” och ”El Jefe” i första matchen. Föll mot ”Frisyrerna” i andra. Slog Jörnvik Sr och Jr i tredje bara för att förlora finalen mot ”El Jefe” och hans undersåte.

”Han med håret” vill även få med en stor dementi i bloggen. Senaste bloggen avslutades med att han var på väg att tappa det fullständigt. Det håller han själv inte med om utan känner sig starkare än på länge.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *