”Den gamle” fick en tung start på VM-resan

Då så …

Då var vi alltså igång med VM-resan jag och min reskamrat. Den gode Mattias Balkander som dock i den här bloggen så länge Sverige fortfarande är med i VM kommer att benämnas som ”den gamle”.

Det var nära att det blev slitningar direkt för GP-duon. Redan på måndagsmorgonen stod ”den gamle” för en praktmiss när han tvingade oss att lämna världens bästa stad i gryningen med motiveringen: ”Det är alltid bra att vara ute i god tid”. Något han skulle få ångra senare …

Väl på plats i tennisstaden (först av alla) så blev det incheckning på vårt lyxhotell där självklart den ödmjuke Janlind tog den ”lilla” sängen medan ”den gamle” tog sviten. Inget snack om vem som är stjärnan på GPsporten direkt …

Vad lärde vi oss annars denna dag?
Jo, att Victor Nilsson Lindelöf föredrar att skriva autografer framför att prata med media.
Att Ola Toivonen känner sig säker på sin plats i elvan. Att Oscar Hiljemark inte känner att han själv är världsklass och att Jimmy Durmaz är bra på att reta upp sina motståndare.

Jo, förresten ”den gamle” passade även på att intervjua Per Gessle mitt under träningen efter att ha lurat en säkerhetsvakt och ställt sig för nära planen.
Otäcka scener men ”den gamle” släpptes av vakterna och kunde återgå till sitt arbete.

Det var det lille. Over and out.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *