Hjälp mig!


Programförklaringar blir oftast rätt platta, men vad sjutton. Det här är vad den här bloggen kommer handla om.

Utgångspunkten är sport. Sport i Göteborg. I första hand fokus på de allra största: Frölunda Indians, IFK Göteborg, Gais och BK Häcken. Vara på plats. Rapportera direkt. Från träningar, på presskonferenser och under matcher.
Jag kommer skriva personligt. Emellanåt. Tycka till. Definitivt. Kanske väcka debatt, åtminstone föra dialog. Och här behöver jag er. Följ mig gärna på twitter. Mitt konto heter som bloggen @balkander. Kom med tips och förslag. Jag lovar att svara. Kanske inte på allt, men jag skall försöka.

Det blir rörliga bilder. Intervjuer med spelare och ledare. Inifrån-perspektiv på redaktionen. Ett försök att uppgradera er läsare och förklara vad vi gör och hur vi tänker inne i GP-huset.
Senare i veckan blir det snack med Tobias Hysén från Kamratgården om EM-kvalen mot Finland och Holland samt vem han tror blir bäst i stan. (h)Ärliga svar utlovas.
Redan nu kan ni höra Andreas Drugge förklara varför han finns på twitter. Se också vilka andra stjärnor som hänger där. Häcken är verkligen på här.
GP-sportens krönikör Mats Härd funderar i slutet av veckan kring ämnet kvalrysare.
Häckens Jonas Henriksson ger inom kort sin syn på att ha blivit betygsatt ett helt yrkesliv. Hur påverkas man som människa av det? Hur hanterar man dåliga betyg?

Vill också tydligt markera att jag inte på något vis tänker strunta i ”det andra”. Ämnar förstås följa Göteborg FC:s Champions League-äventyr och guldstrid. Spännande att se vad handbollsdamerna kan åstadkomma på VM i Brasilien i december.

Nyhetsflödet styr. Som i dag. Glider ned på Frölundas träning på förmiddagen. Hör gärna av er via twitter vad ni vill läsa om.

Kommentarer om “Hjälp mig!

Kommenteringen är stängd.