Häcken fick oväntat stjärnbesök

Blev ju lite komiskt att Häckens två miljonförsäljningar John Chibuike (tio miljoner, Rosenborg) och Mathias Ranégie (15 miljoner, Malmö FF) dök upp på Gothia Park Acadamy samtidigt och samma dag som jag råkade vara där. Ja ja, får ta den smällen och gå vidare i livet.
Fick ett rörligt snack med Chibuike som är kung i Norge och Trondheim efter fem mål på fem matcher, varav ett hattrick mot Start, och så två assist.
Han spelar i en nummer tio-roll, något mer offensiv än i Häcken, och njöt i fulla drag av glida runt på sin gamla träningsanläggning och ”skaka tass”.
Nästa match för John är mot Ålesund 16 oktober.
Mathias Ranégie kom just som träningen slutade. ”Ragges” facit 2011: 18 mål i Häcken och tre för Malmö. Det blir 21 ihop, vilket är ett gratistips till Svenska fotbollförbundet.

Ranégie ville ta chansen att ta ett ordentligt farväl av lagkompisarna, eftersom det inte hanns med när tåget gick för en månad sedan.

– Jag är nöjd med min start individuellt, men laget har gått upp och ned. Det skall bli kul att möta Häcken i nästa match, en intressant match, Malmö har många avstängingar, så det blir spännande.