Öis samarbetar med Qviding – igen!

Öis är ett av tre Göteborgslag i nästa års Söderetta. Qviding, Utsikten och Örgryte borgar för hygglig derbytemp på landets tredje högsta serienivå i Göteborgsregionen. Öis och Qviding skissar på någon typ av marknadssamarbete runt matcherna för att öka intresset och dra mer publik.

Öis, med nye tränaren Hasse Prytz i spetsen, har för övrigt 13-14 spelare helt klar för nästa säsong.

Totalt sett, berättar klubbchefen Mats Jansson, stod halva årets trupp med utgående kontrakt.

David Leinar, som GP träffar på Öisgården, stannar definitivt och blir med sina 32 år en av lagets viktigaste spelare. I samma kategori kan även Valter Tomaz Jr nämnas. Han fyller 34 nästa gång.

Mats Jansson berättar att mängder av spelare hör av sig till Öis men att Öis avvaktar truppkonstruktionen ytterligare en tid. Både nu och fram till uppehållet testar laget nya ”icke namngivna” spelare.

Fortsättning följer.