Jag kan se Kallio avsluta i Frölunda

Vissa saker kommer förstås aldrig ske, men jag gillar ändå på vilket sätt Tomi Kallio drar på svaret om han kan tänka sig att återvända till Frölunda. Träffade ju honom i Växjö förra veckan och fick vara med om ett riktigt intressant samtal. Gillar generellt människor/idrottare med låg profil utanför planen och högre på. I den kategorin ingår Kallio definitivt.

Mycket inom elitidrotten i dag handlar om rätt lön för rätt insats, i vissa idrotter är det lättare att vraka och själva sätta värdet/lönen.

Jag kan mycket väl se hur Tomi Kallio, under en sista säsong, om låt säga tre år, väljer att avsluta karriären i Scandinavium.

I en tredjekedja, för en relevant ersättning.

Sedan om det blir så är en annan sak.

Vill Frölunda, vill Kallio, finns läget? Ja, allt sånt vi inte har en aning om i dag.

Kommentarer om “Jag kan se Kallio avsluta i Frölunda

  1. Jag vet inte om man kan kalla nivån på Kalios lön när han var i Frölunda, ca 400 000,-/månad, som att man håller en låg profil. Om han velat stanna kvar fick han väl gå ner i lön men icke sa Nicke. Han grät väl hela vägen till banken men att Frölunda inte har råd med sådana gubbar när det är röda siffror hedrar den nya ledningen. Man kanske skulle öka antalet matcher per säsong till 100 och ett slutspel med bäst av 15 matcher så kanske man kan få in lite mer pengar för att kunna betala dessa fantasilöner.

Kommenteringen är stängd.