Ställ dina frågor till Stahre

På måndag inleder IFK Göteborg och Mikael Stahre träningen inför 2012. Med anledning av det träffar jag Mikael Stahre för en intervju. Har du som läsare av bloggen några funderingar eller frågor du vill ställa till IFK Göteborgs nya huvudtränare går det utmärkt via bloggen eller i mejl: mattias.balkander@gp.se

14 kommentarer om “Ställ dina frågor till Stahre

 1. Vad anser du om blåvitts spelarmaterial? Är det tillräckligt många duktiga spelare i laget för att kunna vinna sm guldet?

 2. Tja! Hur kommer det sig att Mikael bestämmer sig redan innan han har träffat spelarna att vissa (nämner inga namn) inte ingår i framtidsplanerna? Borde han inte skaffa sig en egen uppfattning och inte gå på tidigare tränare/tv-material?
  I övrigt, välkommen till Sveriges finaste och mest framgångsrika klubb Mikael, mot guldet 2012!

 3. Kommer Söder att få en ordentlig chans som forward eller ser du honom mer som en kantspelare? Vem blir ny lagkapten nu när Adam lämnat?

 4. Vad anser du som varit utanför klubben innan har varit den största anledingen till att IFk Göteborg lyckats så dåligt de senaste två säsongerna?

 5. Är väl inget knepigt alls med att fråga om någons långsiktiga ambitioner?
  Något knepigt påstående.

 6. Kommer det att bli möjligt för dig att utveckla samma nära relation till fansen som du hade i AIK?

 7. Jag är lite nyfiken kring vad han tänker om långsiktighet.
  Om det nu skulle bli succé direkt, vill han då stanna kvar och vinna mer och mer och mer och satsa ut i Europa. Eller vill han utomlands så fort som möjligt igen?

 8. Hejsan ! Varför får Elmar ”kicken” när Jakob Johansson får stanna? Mycket tveksamt beslut tycker jag ! Med vänlig hälsning, Ett fan.

Kommenteringen är stängd.