Frölunda hyllar världsmästare

Frölunda hyllar juniorvärldsmästarna Johan Sundström och Sebastian Collberg i samband med måndagens hemmamatch mot AIK. Oklart dock hur. Önskemål: Gärna något mer än blommor av Mats Grauers, även om inte det är kattskit heller!
Hur tycker ni att de skall hyllas?

4 kommentarer om “Frölunda hyllar världsmästare

  1. Speltid!
    Håller med Kenta i att det är stor skillnad på Elitserien och JVM, men enbart för att det är trögare, tråkigare, långsammare och fegare coacher i Elitserien än på JVM. Snälla Kenta, inse någon gång att juniorer bidrar och inte är något hinder.

  2. Inled med blommor och grattis till Johan och Sebastian. Låt dem sen båda åka två ärevarv. Det första ensamma och på andra varvet hakar övriga i A-truppen på som ett symboliskt segertåg av vinnarskallar på färd mot att också vilja bära guldhjälmar när det är slutspelat.
    Kostar inget, stärker vinnarinstingten i truppen och sammanhållningen med oss fans. Tillsammans ska vi vinna SM-guld!

Kommenteringen är stängd.