Tolsa kan stängas av direkt

Svenska ishockeyförbundet bekräftar nu att Thomas Andersson, domaren i Djurgården-Frölunda, bestämt sig för att lämna in en anmälan mot Jari Tolsa för dennes tackling mot Daniel Tjärnqvist i andra perioden – och därmed, erfar GP, kan bli avstängd redan i morgondagens match borta mot Luleå.

Förbundets disciplinnämnd sammanträder under dagen och lämnar därefter besked.

Ärenden under utredning kan leda till tills vidare-avstängning.

***

Läser om hur Christian Eklund eldar på Djurgårdssupportrar via twitter-inlägg och funderar på hur smart det är.

4 kommentarer om “Tolsa kan stängas av direkt

  1. Var i svenska rättsväsendet blir man dömd utan rättegång? Rätt svar: Ingenstans. I Ishockey världen däremot blir man dömd innan rättegång! Eller?? Varför avstängning i väntan på utredning?? Tänk om han bedöms oskyldig, vad gör man då? Sorry, du fick va med!

  2. Säger så här: En gång är ingen gång – två gånger är en gång för mycke. Jävligt onödigt i alla fall.

  3. Fimpen har aldrig klassats som smart så någon överraskning är det inte. Om Tolsa blivit anmäld för smällen på Ölvestad hade Andersson inte varit helt fel ute. Tjärnqvist-smällen är bara uppe för att han blir skadad och Thomas Anderssons försök att rätta till felet han gör i första situationen.

  4. Var kan man anmäla Thomas Andersson?
    Han är en av Sveriges sämsta elit domare, han straffar spelare han inte tycker om utan att de gör något.

Kommenteringen är stängd.