Han bygger självförtroende

Johan Örtendahl är menal rådgivare hos IFK Göteborg och har jobbat deltid med de frågorna sedan guldåret 2007. Här berättar han bland annat att det faktiskt kan vara mer att göra för honom en framgångsrik säsong jämfört med en mindre bra, som i fjol.
– Jobba med spelarnas prestation på det mentala planet; bygga upp självförtroende eller hantera press och stress i vardagen, beskriver Johan sina arbetsuppgifter.

6 kommentarer om “Han bygger självförtroende

 1. Äsch sluta gnäll nu. Vem vill läsa om Gais egentligen ;). Tack för alla blåvittt rapporter. De är fantastiska såhär i vintermörkret. Vore det för mycket begärt att efterfråga lite längre reportage (fler intervjuer). Tack!

 2. Utbudet styrs av efterfrågan. Eftersom det är flest i den här stan som håller på blåvitt blir rimligtvis rapporteringen därefter.

  Nu säljer väl visserligen inte bloggen några lösnummer, men överlag rapporterar tidningarna mest om sådant som innebär störst försäljning.

  1. Patrik, Johan och Oskar: Ni har rätt allihop, kompenserar alla missnöjda med färsk Gaisrapport nu. Kommer en snutt om Häcken också strax.

 3. Håller med Johan, den här bloggen känns mer som en blåvittblogg än vad som står i uppdragsbeskrivningen. Varför så lite om GAIS (och Häcken)?

  Kommer du att åka till Norge nu på tors t.ex?

 4. Försök att vara lite mer nyanserad i din rapportering. Alla är inte blåvittfans. Annars gillar jag det du skriver.

  Så långt är det inte till hisingen.

Kommenteringen är stängd.