Om tandvärk och tändvätska

Häckens Andres Vasquez var sjukskriven på grund av tandinfektion, ett ”drama” han talar om här. Tillbaka i träning siktar mittfältaren mot helgens turneringsspel i Norge, där Gais är först ut i morgon torsdag.
– Det känns riktigt bra, hoppas att jag är med i någon av matcherna i helgen, säger Vasquez.
Han talar även om sin mål för 2012:
– Jag tar det steg för steg. Nu först är det försäsong där det gäller att sköta alla bitar som käk och träning. Sedan får vi sätta upp mål allt eftersom. Nu är det fokus på det fysiska, sedan kommer det taktiska och tekniska.
Andres Vasquez konkurrerar i rollerna som yttermittfältare och offensiv mittfältsspets och ligger närmare startelvan i år än när han kommer mitt under säsongen i fjol.

3 kommentarer om “Om tandvärk och tändvätska

Kommenteringen är stängd.