Farnerud: Jag är trött

Här hör ni alltså första intervjun med Pontus Farnerud efter första träningen med IFK Göteborg. Den pågår faktiskt fortfarande, men nu med fysdel på Kamratgården.

Jag fick en snabb pratstund efter fotbollsdelen på Valhalla.

Han berättar vad han tyckte om första passet, varför han valde Göteborg och Blåvitt och vad han hoppas av första året i klubben.

– Det var inget lätt beslut, men hjärtat sa IFK, magen sa IFK, säger Farnerud.

8 kommentarer om “Farnerud: Jag är trött

 1. Jag har följt Pontus de senaste åren i Norge och Stabekk och där har han varit outstanding! En av tippeligans bästa mittfältare, om inte den bäste.

  En mycket, mycket bra vävrning!!!

 2. Ja där ser man värdet av satsningen. Mycket, mycket tveksamt om Pontus skrivit på om det inte vart för att få vara med i den satsning som görs. Med lite finputsning är detta blåvitt iallafall på pappret ett lag som absolut skall vara aktuella för gruppspelet i Champions Leauge, visserligen förutsatt att lottningen blir realistisk.

 3. Dessutom, i länder som Italien, Spanien och Tyskland tycks de inte behöva en fyra månader lång försäsong för att få ”ordentlig grundträning”, det går ju rätt hyfsat ändå. Tror det ordnar sig med Gerzic på nåt sätt…

 4. Dessutom är det ju mer än 1,5 månader kvar innan premiären. Det är lugnt att komma i form för dem. Det är ju inte så att de slutat träna under uppehållet. Nordin har ju kört på med ÖSK, bara att baklåret inte återfått full styrka.

 5. Daniel:

  Nordin är inte halvskadad. Han ska bara träna upp styrkan i sitt baklår sen är han återställd. Han tränade ju idag.

 6. Gött att se:)

  Funderar dock på hur bra det kommer bli för t.ex Nordin som är halvskadad. Kommer han verkligen att få en bra säsong när han inte har fått en ordentlig grundträning i vinter? Lite samma med Pontus som inte varit med på riktigt förän nu.

Kommenteringen är stängd.