Grattis, Öis!

Det är förstås på sin plats med en gratulation till Örgryte IS för segern i Faceball – Supporterslaget, som arrangerades via GP:s Facebooksida och som innehöll de åtta mest publikdragande lagen i Göteborg.

Jag talade med klubbchef Mats Jansson om saken och han gläds förstås åt den goda uppslutningen i de egna leden, som bland annat ledde fram till finalseger mot IFK Göteborg.

 

3 kommentarer om “Grattis, Öis!

  1. Örgryte IS:s 1985 var nog lite större, då vann Sällskapet SM-guld. Besegrade IFK Göteborg i finalen. Det gäller att ha perspektiv,

  2. Hahaha, Öis har vunnit en webbomröstning! Stoppa pressarna! Det största som hänt sällskapet sedan 1984. Eller ja, det är väl lite större att gå i konkurs och åka ner i Div 1 förstås. Men inte lika bra! Nu fokuserar vi på det positiva!

Kommenteringen är stängd.