Så hade Svennis fått jobbet

I nya numret av Faktum, som släpps i dag, svarar Svenska fotbollförbundets avgående förbundsbas Lars-Åke Lagrell på frågan om Sven-Göran Eriksson egentligen var förbundets förstaval som förbundskapten för landslaget.

Så här säger Lagrell:

– Det kanske han (Svennis) var. Men så länge man inte har pratat pengar med mig kan man inte påstå något sånt. Och så långt kom vi aldrig. Men hade Svennis sagt ”Lars-Åke, jag gör det här gratis eftersom jag har svensk fotboll att tacka för så mycket”, då hade han nog fått jobbet. Men så sa han aldrig.

 

4 kommentarer om “Så hade Svennis fått jobbet

 1. Ge tillbaka till svensk fotboll? Ja, Svennis har väl redan gjort det med råge med tanke på att IFK Göteborg vunnit UEFA cupen två gånger! Det har varken GAIS, ÖIS eller Häcken gjort.
  Blåvitt, det kallar jag fotboll det!

  Förresten, någon som kan säga mig det på rak arm; vad har Lagrell gjort för svensk fotboll?

 2. Morgan: Om du kollar på tidigare inlägg så skriver Balkander att han ska åka och kolla på Elfsborg-Gais …

 3. Morgan:
  Gott, säg upp den.

  Du vet, det är som varje gång sporten i TV måste förklara sig. Det är fler som bryr sig om fotboll än om hästpolo. Därav den ”skeva” rapporteringen. gais är alltså lite av en obskyr sport och IFK Göteborg är fotboll.

 4. ”Som lokaltidning är vårt uppdrag att fokusera på lokala företeelser, som ex IFK.” Detta var ditt svar till ”Lir” rörande hans kommentar om ditt inlägg ”Följa John..”, var är ditt/dina inlägg om västderbyt ikväll mellan Elsborg och GAIS? Tror att jag och många med mig anser att ”balansen” du pratar om inte längre finns på GP’s sportsidor, ”IFK Göteborgsposten” kan jag vara utan, det finns bättre och mer nyanserade sportmedier att följa,uppsägning av prenumerationen är på ingång, tack o hej!

Kommenteringen är stängd.