Feber däckar Kahnberg

Är i Scandinavium och ser Frölunda leda mot Växjö med 1-0. Har också just fått klart för mig varför Magnus Kahnberg brutit matchen halvvägs. Frölundas informationschef Peter Gyllander sms:ar till min kollega Peter Pettersson Kymmer att det rör sig om en förkylning, kryddat med feber.

Förmodligen en försiktighetsåtgärd inför slutspelet.

Smart i så fall – men en smula märkligt att man spelare en spelare som känner sig krasslig.

 

2 kommentarer om “Feber däckar Kahnberg

  1. Khanberg är klok, kände vart det lutade, och klev av för att slippa skämma ut sig.

  2. Verkade vara betydligt fler spelare som var krassliga. 1 – 3 hemma mot Växjö…

    Otroligt dåligt med tanke på att man hade en andraplats att spela för. Nu blir det inte ens topp 4 tyvärr. Brynäs borta och FBK i sista ger knappast några poäng med nuvarande inställning och finito redan i kvarten.

Kommenteringen är stängd.