Häcken pusslar och putsar

Det börjar dra ihop sig.

För Häcken innebär det finputsning, lite pusslande och kamp mot klockan.

Det sistnämnda gäller i första hand Dominic Chatto, mittfältsnavet, som möjligen, möjligen inte hinner bli hundra förberedd för premiär på lördag – och då väljer möjligen Peter Gerhardsson att vänta.

Pusslet handlar om högerbackspositionen. Daniel Forsell är heller inte hundra inför Gamla Ullevi-besöket, vilket öppnar för David Frölund Marek, Tibor Joza eller rentav Oscar Lewicki. Pussel, som sagt.

Den andra biten som skall passas in är nummer tio. Eftersom Martin Ericsson spelat sina kort rätt som defensiv mittfältare är det troliga att det racet står mellan Dioh Williams och Andreas Drugge, nyförvärvet från IFK Göteborg. Riktigt svårt att säga vem Gerhardsson föredrar i det här läget.

Därmed står vi inför följande premiärelva, fem dagar före avspark: Christoffer Källqvist – David Marek Frölund, Mattias Östberg, Mohammed Ali Kahn, Kari Arkivou – Dominic Chatto, Martin Ericsson – Björn Anklev, Dioh Williams, René Makondele – Waris Majeed.

Hur låter det? Och vilka namn saknar ni?

2 kommentarer om “Häcken pusslar och putsar

  1. Tror 10 av 11 är rätt. Tror att Drugge tar platsen istället för Dioh.
    Sedan hade jag också hellre velat se Björn på högerbacken men, men det vill inte Peter Gerhardsson.

Kommenteringen är stängd.