Gerzic och Lund petas

Så här startar alltså IFK Göteborg: John Alvbåge – Emil Salomonsson, Kjetil Waehler, Hjalmar Jonsson, Logi Valgardsson – Stefan Selakovic, Philip Haglund, Pontus Farnerud, Daniel Sobralense – Robin Söder, Tobias Hysén.

Enligt protokollet byter Mikael Stahre från 4-2-3-1 till ett rakare 4-4-2, där Söder gör Hysén sällskap i anfallet.

Bänken: Erik Dahlin, Nordin Gerzic, Jakob Johansson, Erik Lund, Hannes Stiller, Tobias Sana, Joel Allansson.

10 kommentarer om “Gerzic och Lund petas

  1. Nordin Gerzic kan nog sitta av en tre fyra matcher till på bänken så han lär sig lite vet och fason och att det är fotboll det här handlar om. Och om han tror att detta är hans chans till någon klubb ute i Europa så för han nog tänka om jag tror ingen klubb ute i Europa är intresserade av honom, Det är väl bara IFK Göteborg och Stahre som har ett intresse för honom.

  2. Hjalmar Olsson är f-n sämre än Hansson . Han gör ett grövre misstag men ingen skäller på honom.

  3. Klart att vi inte bara ska skylla på Hansson (som gång på gång är fantastisk…), men det finns ju en rätt stor del i hans agerande, kring hur matchen går.

    Inget snack om att vi ska sätta fem baljor denna matchen, men tyvärr är det som så att Hansson indirekt avgör. Det ser alla, oavsett gajs- ujs- eller häckentillhörighet.

    För dåligt.

  4. Mycket dåliga val av tränare Stahre att sätta Tobias Sana och Nordin Gerzic på bänken när de båda kom in alldeles för sent i matchen så låg de bakom de mesta som hände, hade de spelat från start kanske matchen hade sett annorlunda ut

  5. skall inte backarna hålla koll på sina motspelare ? Skyll bara på domaren ni blåvita som aldrig har fått ett felaktigt domslut med er…har hört att Stahren övertagit Olle.Nordins gamla nummer efter nästa omgång… 121212

  6. Hoppas du skriver att domaren Hansson behöver gå till optikern imorgon. För man ska inte blåsa straff om man inte vet!

Kommenteringen är stängd.