Tobias Sana positiv – drömmer om spel redan före EM

Tobias Sana kommenterar för första gången beskedet om att vårsäsongen från och med nu är likställt med rehabilitering:

– Klart att jag är besviken, samtidigt har jag varit med ett tag och vill bara vara positiv. Det kunde ha varit värre. Jag vill komma tillbaka snabbare än någonsin. Drömmen är att vara tillbaka redan före uppehållet.

Vad kommer du göra?

– Det är ”Freddan” (Fredrik Larsson, sjukgymnast) som bestämmer vad jag skall göra. Det blir väl cykling, simning och styrketräning.

Smärta?

– Jag har haft ett enormt tryck på knäet i natt, med mycket blod. Jag har inte kunnat sova. Knäet är svullet, men det känns okej.

Våren hittills?

– Jag har känt mig riktigt pigg. Jag har bidragit med saker och ting jag är kapabel till. Jag har varit inne i ett skönt ”flow”. Ju fler A-lagsmatcher man spelar, desto coolare blir man. Jag känner inte den där galna stressen längre, att man måste prestera varenda minut. Som ung spelare underskattar du det där med rutin.

Kommentarer om “Tobias Sana positiv – drömmer om spel redan före EM

Kommenteringen är stängd.