Nu tar jag sEMester

Nu blir det sEMester för min del. Tack för synpunkter, tips och kommentarer på blogg och annorstädes sedan starten i höstas! Det är dem som gör mödan värd och det här jobbet riktigt kul. På återläsande i augusti! Då fortsätter min rapportering från den göteborgska sportfronten, gärna kryddad med en framgång eller två efter en vår kantad av fotbollsmässig uppförsbacke. Har ni förslag på innehåll, tankar och funderingar. Tveka inte. Mejla eller lägg en kommentar här.

2 kommentarer om “Nu tar jag sEMester

  1. ”Det är dem som gör mödan värd och det här jobbet riktigt kul.”

    Betoning på jobb där antar jag? Kittlar det inte lite i fingrarna att skriva av sig efter tex matcher o så nu då? 🙂

  2. Tycker absolut du kan skriva in någon form av ”bonusåsikt” i bloggen under semestern… det är bara kul.
    Eller måste du sitta på redaktionen för detta ändamål?

Kommenteringen är stängd.