Vad blir Blåvitt med Bjärsmyr?

Okej, men hur skall han användas och hur skall laget formeras med Mattias Bjärsmyr i truppen? Och vad kommer hans närvaro betyda? Ös på med lite synpunkter.

Jag återkommer med lite tankar senare.

13 kommentarer om “Vad blir Blåvitt med Bjärsmyr?

 1. Ja, förändringar är ju nödvändiga. Det väcker ju en del frågor när spelare som kostar stora pengar inte levererar i den utsträckning som man förväntar. Blåvitt måste med sin organisation kunna konkurera med AIK, Malmö och Helsingborg etc.
  Något är fel när ett lag som på pappret borde tillhöra toppen, inte gör detta. Det går inte att skylla på skador, som ju andra klubbar också får kämpa med. Vi är många som vill se blåvitt i toppen!

 2. Blåvitt måste tillsätta en utredning om varför dessa sk. stjärnor inte har levererat under säsongen. Balkander uttryckte ju saken helt korrekt, en spelare som kostar sju miljoner och inte levererat en poäng. Bygg om laget till nästa säsong. Bort med Waehler som är för gammal och långsam. In med en målskytt, så kanske lagbygget kan fungera 2013.

  1. Hasse: De utreder varje dag. Utvärdering efter säsong lär innebära en del förändringar.

 3. Bra att Bjärs ansluter då det klart stärker försvaret på sikt. Helst hade jag också sett att Gustav kom hem för att agera städgumma framför backlinjen. Då hade övrigt mittfält och anfall kunnat slappna av och koncentrera sig på offensiven.

 4. Stora frågan är väl: hur kommer det sig att han inte tränat med oss under sommaren?!? Då hade han varit fit redan…

 5. Roda tycke att han var otränat och Mattias köpte inte den förklaringen. Nu säger han själv att det tar ca. 3 veckor innan han är redo för spel.

 6. Vad blir blåvitt med Bjärmyr? Går att sammanfatta bra med ett enda ord: GRINIGARE. Äntligen får vi in en kille som hatar att förlora igen.

 7. Vad blåvitt skall göra av Bjärs? jo han skall vara den pappa i försvaret bestefar inte löst att vara. Jag säger som jag sa förra året, när Hjalmar är det stabilaste vi kan hitta att ha i mittförsvaret då är vi illa ute.

 8. Fy fan säger jag bara.. Tycker såå synd om Azulay.
  Han kan inte göra mer än vad han gjort, presterat, haft tålamod, bra på träningar – ALLT.
  Tycker det är extremt synd.

 9. J.A måste ju känna sig helt under isen. Killen får inte ens chansen när det är avstängningar och alla underpresterar. Blir han kanske såld till Häcken och gör succe nästa år?

 10. han har vinnarskallen och han är den general som norsken inte blivit, får hoppas att han inte är för otränad utan kan gå direkt in i truppen. Försvarsspelet är ju det som har förstört allt i spelet i år, utan trygg baklinje kan inte det centrala mittfältet briljera på det sätt som det är tänk med tanke på vilka spelare som finns där. Jag tror det blir JJ o Bjärs som blir mittlåset

  1. Sillen: Waehler är avstängd, men det rimliga är comebacken dröjer. Knappast redo redan till helgen. JJ och MB? Varför inte.

Kommenteringen är stängd.