”Vi vill ha med Wernbloom med”

Bjussar på de här citaten från IFK Göteborgs ordförande Kent Olsson, levererade i går, delvis tagna ur sitt sammanhang, men kanske ändå intressanta, nu när ni sitter och väntar på en officiell bekräftelse rörande Mattias Bjärsmyr.

Är det en långsiktig tanke med Mattias?

– Ja, det är det i så fall. Vi är medvetna om att Bjärsmyr har varit borta några månader från matchspel framför allt. Han har inte det tempot i sig. Vi är inte naiva och tror att han kommer in som någon räddare i nöden, men det är en spelare vi vet är duktig, det är en spelare som är blåvit. Det är inte så att vi tar in honom för hösten till nyår i så fall. Utan på sikt. Han är en blåvit spelare – de vill vi ha hem igen. Vi vill ha hem Gustav, Wernbloom och Berg också vad det lider. Och Antonsson.