Vem vill ha en gammal guldslips?

Jag har ju dragit igång budgivning på den guldslips från 2006 med autografer från alla spelarna på som jag fick av Elfsborgs dåvarande klubbchef Thomas Nyberg och som sedan dess har hängt i min källare. Eventuell förtjänst skickar jag sedan direkt vidare till cancerfonden.

***

Åker till Borås alldeles strax och ser i mejlen att Henrik Andersson från Hyssna är först ut att bjuda på slipsen. 500 kronor. Jag bugar och bockar. 

***

På dagens söndagssida lät jag Gais Fredrik Lundgren ta ut sitt drömlag med spelare han spelat ihop med i Gais. Det blev Dime Jankulovski – Richard Ekunde, Mattias Östberg, Bobbi Friberg da Cruz, Kenneth Gustafsson – Johann Gudmundsson, Johan Mårtensson, Wanderson do Carmo, Stefan Vennberg – Mervan Celik, Mathias Gravem. Synpunkter på Lundgrens lag?

***

Funderar lite på hur Stefan Selakovic lag skulle se ut. Sex säsonger i Halmstads BK, fyra i Heerrenveen och åtta i IFK Göteborg har såklart satt sina spår. Hur ser ditt Sella-lag ut? Sista matchen i eftermiddag, Djurgården hemma.

***

Bläddrar igenom dagens tidning och kan inte annat än hålla med om Johan Skölds genomgång av förklaringar till Elfsborgs framgång: Lennartsson, rutinen, framtiden, balansen och plasten. Fast kanske inte i den ordningen?

***

Nås av nyheten om storbråk Avenyn i natt. Trist start på en guldsöndag.

***

Som sagt. Elfsborg tar det.

Kommentarer om “Vem vill ha en gammal guldslips?

  1. Hur kommer det sig att det basuneras ut att det är fotbollsbråk? Varför ska det hetsas så mot fotbollssupportrar?

    Jämför med rapporteringen om bråken vid Sahlgrenska så är det stor skillnad. Där har inget eller väldigt lite rapporterats om vilka det är som bråkar.

    Varför bidrar GP till att hänga ut grupper där bara några få deltar men väldigt många får stå för smällen att bli uthängda?

Kommenteringen är stängd.