Erik Johansson klar för Malmö

Erik Johansson är nu helt klart för Malmö FF. Enligt uppgift till GP presenteras mittbacken/anfallaren av MFF under eftermiddagen. Erik Johansson kom till Gais från Falkenbergs FF sommaren 2011 och gjorde bland annat mål för Gais i derbyt mot IFK Göteborg redan den hösten. I år har Johansson i första hand spelat mittback, men avslutade som anfallare.

Flera klubbar, däribland IFK Göteborg, Tromsö och Djurgården, har visat intresse för Johansson.

 

8 kommentarer om “Erik Johansson klar för Malmö

 1. Tja att MFF inte kan särskilt mycket om fotboll, det vet vi sen förut.
  Erik själv ville komma till IFK, men där har man större krav på spelarna.
  Men vi önskar Erik lycka till, och hoppas han får spela nån match.
  Vi brukar vänta med att spela våra till dom fyllt 25år minst. Man ska inte slita ut spelarna i förtid!

 2. lol @ärkeängeln att Erik Johansson är en ”supervärvning”. medioker allsvensk spelare är en bättre beskrivning.

 3. Ja, inte händer det mycket i blåvitt! Häcken borta i premiären är sannolikt en övermäktig uppgift med detta laget. Elfsborg borta i tredje omgången. Är det någon som tror på ett bättre 2013? Varför skulle årets lag plötsligt vara så mycket bättre? De flesta spelare tycks föredra andra lag idag.
  Sorgligt! Ändå blåvitt forever!

  Hasse

 4. Det pratas om den ena supervärvningen efter den andra när det gäller AIK, MFF, Elfsborg mfl. Vad händer i IFK Göteborg under tiden? Har Håkan Mild gävt våran grav och är på väg att fylla igen för gott? Det är dödstyst i vårt kära Blåvitt…! Har klubben helt bränt sitt krut på spelare som känns mätta redan när de skrev på sina feta kontrakt så att man inte har möjlighet att ge våra talanger ett VÄRDIGT kontrakt utan de väljer andra alternativ. Då känns slutet nära….! Klubbdirektören slutar, Ordföranden avgår..! Kvar sitter då den person, Håkan Mild, som står med spaden redo att fylla igen den grav han redan grävt…..Det är med sorg i hjärtat som jag följer detta förfall!

 5. Varför, varför, varför skriver du att ifk visat intresse?

  Känns som om undertonerna är ”återigen valde spelare bort blåvitt”. Förstår inte denna skadeglädje som finns inom GP.

  Med 100% säkerhet kan jag säga hur det var. Erik ville helst inte lämna staden Göteborg och blåvitt fick en flrfrågan om intresse. Svaret blev nej tack. Det råkar jag veta. Det är långt ifrån att ”ifk visade intresse”

 6. Ja gais lär inte få en spänn av övergångssumman. Precis som med wdc. Wallin o hans polare ska ha tillbaka sin deg…

 7. Bara att önska Erik lycka till. Tyvärr alldeles för bra för Superettan – och Gais intressenter får tillfälle att jubla, eller?

Kommenteringen är stängd.