Hör ”Freddan” om livet i Ukraina

20121218-145350.jpg

Jag har verkligen letat efter namnet på den här bron, men går bet. Inte ens Google Earth gav mig svaret. Att den ligger i Donetsk i Ukraina är jag helt säker på eftersom det är jag som har tagit bilden. Och personerna vet jag namnet på.

Han längst bort är Fredrik Pettersson, ishockeyspelare i Donbass och han som hukar i förgrunden heter Nicklas Elmrin och är fotograf på Göteborgs-Posten. I morgondagens GP (23 december) kan ni se Nicklas bilder ihop med min text i ett reportage på sportsidorna.

Redan i dag kan ni ladda ner min podcast med den förre Frölundaspelaren, som fick chansen att uppleva nya hockeyjätten KHL från ett ukrainskt perspektiv i två år.

Lyssna via itunes eller direkt här.

Det går dessutom utmärkt att delta i tävlingen om två signerade Fredrik Pettersson-kuddar med Donetsk Donbass-logga. Vilka är ”Freddans” två favoriter på julbordet? Kladda ner ditt svar i kommentarsfältet senast 31 december.

23 kommentarer om “Hör ”Freddan” om livet i Ukraina

    1. Och vinnare är … Reidar. Kuddarna är dina! Skinka och lax är Freddans julbordfavorit. 🙂

  1. Tjena Balkander. Körde en vanlig Google och jämförde bilder. Kan det vara så att bron heter ”Makiivskyi bridge”?

Kommenteringen är stängd.