Gerhardsson fortsätter i Häcken

”Det känns nästan som att Peter har blivit göteborgare”, säger Häckens sportchef Sonny Karlsson i nyhetstexten på klubbens hemsida som avhandlar beskedet att Gerhardsson, från Uppsala, förlänger sitt avtal till och med 2016, det vill säga ytterligare fyra säsonger.

Jag kan inte annat än applådera beskedet/beslutet och misstänka att Häcken härmed får möjlighet att hålla fast på sin inslagna och framgångsrika linje.

Häcken slutade tvåa i allsvenskan 2012 och har under Gerhardssons ledning dessutom nått placeringarna femma (2009), åtta (2010) och sexa (2011).

4 kommentarer om “Gerhardsson fortsätter i Häcken

  1. Grymt viktigt som sagt och ett sjukt bra betyg till klubben som helhet. Tecken på proffsighet och god stämnning. Annars hade allsvenskan bäste tränare flyttat utomlands.

  2. ”Mycket glädjande och viktigt. Gerhardsson hade joggat hem Årets Göteborgare om han nominerats.” Sant, men Hisingen är inte Göteborg! 😉

  3. Viktigt! Häckens framgång bygger inte på spektakulära nyförvärv utan på kontinuitet och modet att utveckla en spelidé. Där har Peter varit viktig och kommer vara viktig om Häcken ska fortsätta att etablera sig som ett allsvenskt topplag

  4. Mycket glädjande och viktigt. Gerhardsson hade joggat hem Årets Göteborgare om han nominerats.

Kommenteringen är stängd.