Känslosamt för Emil

Saxar IFK:s startelva från klubbens hemsida: John AlvbågeMikael Dyrestam, Mattias Bjärsmyr, Kjetil Waehler, Ludwig AugustinssonDaniel Sobralense, Philip Haglund, Jakob Johansson, Nordin GerzicTobias Hysén, David Moberg Karlsson.

Såg på twitter att det spekuleras i att Gerzic spelar till höger och Sobralense till vänster. Vi får se.

Bänken: Marcus Sandberg (mv), Hjalmar Jonsson, Emil Salomonsson, Robin Söder, Joel Allansson, Hannes Stiller, Sam Larsson. 

Extra kul är att det att Emil Salomonsson i dag gör sin första match efter tarmoperationen. Han konstaterar själv i dagens Göteborgs-Posten att ”det blir en känslosam dag”. Jag kan tänka mig att publiken tycker samma sak, när det blir dags för byte.

Intressanta siffror att jämföra dagens premiärpublik med:

2010: 2 189.

2011: 2 029.

2012: 3 536.

***

Här kan ni följa matchen direkt med start 12.30.