Rätt om mitt IFK-lag

Här är mitt IFK-mittfält från höger: Nordin Gerzic, Jakob Johansson, Pontus Farnerud, Sam Larsson.

4 kommentarer om “Rätt om mitt IFK-lag

 1. Vettigt. Dött lopp mellan Allansson och Farnerud får jag säga. Haglund har sett lite ivrig och otajmad ut när han fått chansen, och är inte lika bollskicklig som de två tidigare nämnda. Dock bra att ha på utsparkar och andra fasta. En negativ sak med spelet i lördags var, enligt vad jag tyckte mig se, att blåvitt förlorade många utsparkar. Man var för dåliga i luftrummet på mittfältet helt enkelt. Men jag skulle ändå föredra Allansson, har fan älskat den killen sen första matchen han fick chansen. Rappa fötter, bra teknik, bra spelsinne och har ju ett utomordentligt fint samspel med Sam.

 2. På vilka grunder väljer du Pontus före exempelvis Haglund eller Allansson? Han har inte gjort en match i år och var inte direkt överlägsen förra säsongen, dessutom finns det väl en del som talar för att han inte stannar längre än säsongen ut.

  Med tanke på hur taktiken sett ut hittills i år känns det som att två bollvinnare är viktigare på mitten så länge Bjärsmyr kan agera bollmatare i djupled. Ser nog Haglund som mitt förstaval, med reservation att Pontus inte fått chans att visa upp sig ännu.

 3. Typiskt!

  Jag loggade på för att klaga över att inte Gerzic fått plats i din startelva och så har du hunnit före.

  Efter hans bedrövliga förra säsong, ser i alla fall jag att han fått en position som tycks passa honom och som utnyttjar hans färdigheter.

  Som kantslickare passar han inte och inte och som ”sittande” tycker jag att hand offensiva kvaliteter utnyttjas.

  Frågan är dock hur Allansson skall utnyttjas rätt. Hur var han som ”Sittande igår”.

  Vad var det man rättade till i paus ?

  Flyttade man upp Allansson ett snäpp ?

Kommenteringen är stängd.