Podcast med Cecilia Andersson

Cecilia Andersson, rektor på Änglagårdsskolan och ledamot av IFK Göteborgs styrelse, är veckans gäst i podcasten. Cecilia hamnade i mediafokus i samband med IFK Göteborgs årsmöte tidigare i mars.

– Jag hade inte förväntat mig att det skulle bli en sådan uppståndelse, säger hon här.

Hon talar vidare bland annat även om behovet av att modernisera IFK Göteborg – bland annat genom att ta efter Stockholm.

Programmet är producerat av Eric Hilmersson.

Här kan ni ladda ner Podcasten från iTunes.

@Balkander » Poddsändningar

I Androidmobiler använder du följande länk för att skapa en ”subscription”: http://feeds.feedburner.com/balkanderspodd

Eller så lyssnar du här.

5 kommentarer om “Podcast med Cecilia Andersson

 1. Instämmer med Stefan & Lars-Göran och vilka proportioner detta har tagit.

  Erik däremot – vart vill du komma?

  Det är och HAR varit en storm i ett vattenglas – lägg ner. Kommentaren från Jörgen L VAR INTE sexistiskt! Sedan kan du tycka vad du vill om honom – de stör mig inte.

 2. Hej, detta verkar att vara en storm i ett vattenglas, själv skulle jag ha blivit oerhört glad om någon hade sagt kan ”lilla gubben där nere som skall dra lotten”.
  Något måste man tåla att höra annars blir det en konstlad umgängeston i en idrottsförening.

  Lars-Göran

 3. Stefan jag förstår inte vad det faktum att man för en diskussion om gubbvälde och sexism har med de sportsliga ambtionerna att göra? Förklara gärna. Tror du att klubben inte tål lite debatt i media utan att det sportsliga bli lidande. Det är jag övertygad om att man tål.

 4. Mattias

  Ni kan ju inte vinkla att Blåvitt är ett gubbvälde efter att Jörgen Linder uttalat sig. Visst, han är en gubbe men används endast på årsmöten. Brukar även väljas som ordf på Göteborgs Fotbollsförbunds årsmöten. Detta har tagit alldeles för stora proportioner. Droppa det nu och stötta dem i stället. Vi går för guldet 2013

Kommenteringen är stängd.