Därför slutar Forsell direkt

Häckens Daniel Forsell slutar. Direkt. Nu på eftermiddagen spelade han sin sista match – Kalmar FF borta (2-4) med U21-laget. Förklaringen är skador. Rehabiliteringen efter ljumsk- och höftproblem har gått bra, men Forsell, som tillhör samma Häckenårgång som Tobias Hysén och Kim Källström, når inte upp i sin personliga maxkapacitet – och väljer att bryta det gällande ettårsavtalet i samförstånd med klubben redan nu.

9 kommentarer om “Därför slutar Forsell direkt

 1. CEGE: jag har varken förhoppningar eller ens tänkt tanken på att ens en enda Allsvensk spelare ska veta vem jag är, men man kan ju tycka att att en (som det verkar) så framstående och populär spelare som den här Forsa verkar vara skulle kunnat nått publicitet även bortanför broarna. Konstigt att en slända som Waris hanmar på näthinnan för större delen av fotbollssverige men den här ”hjälten” är en doldis. Jag ser det på mitt sätt, det skapas inga legender på Hisingen (om de inte går via eller förknippas med Blåvitt oxå förstås 🙂 ).

 2. Paprika, jag tror inte heller att Forsa vet vem du är eller att han ligger över sömnlös.
  Men, tydligen tyckte du själv att du är så pass viktig så att du måste komma till uttryck i detta medieutrymme!
  Gud bevare oss för männskor som tror att just de är centrum för all världens kunskap om fotboll och fotbollsspelare! Hur de får plats i den egna kroppen eller i spegeln hemma är mig en gåta!

 3. Tackar Forsa för allt!

  Hans inställning och trofasthet till den vackraste av klubbar placerar honom i samma kategori som självaste Johan Lind och Christoffer Källqvist.

  Lycka till!

 4. Aldrig hört talas om honom men han verkar vara värd medieutrymme. Inget jag ligger sömnlös över 🙂

 5. Tråkiga nyheter. Forsa har betytt mycket för laget i många år med sin gedigna inställning, humor och rappa käft. Sina bästa matcher spelade han nog i våra kvalmatcher till Euroleague. Ett enkelt val i framtiden när man skall byta bilglas i framtiden. Forza Forsa!

Kommenteringen är stängd.