Nya ändringar i Häcken

Martin Ericsson saknas i kvällens startelva, för tredje gången på fyra matcher, och ersätts centralt av ordinarie vänstermittfältaren René Makondele. Det ger Nasiru Mohammed – mållös hittills i år – chansen till vänster på Häckens mittfält. Leonard Zutas fina insats som vänsterback mot BP ger honom fortsatt förtroende och finske landslagsmannen Kari Arkivuo en möjlighet att spela på sin främsta position, nämligen högerback. Oscar Lewicki gör säsongens andra match från start.

Häckens lag mot Helsingborg: Christoffer Källqvist – Kari Arkivuo, Fredrik Björck, Emil Wahlström, Leo Zuta – Dominic Chatto, Oscar Lewicki – Björn Anklev, René Makondele, Nasiru Mohammed – Moestafa El Kabir.

Notabelt är att Häcken hittills 2013 är ett lag på Rambergsvallen, ett helt annat utanför.

Samtliga (tre) segrar är hämtade på den ordinarie hemmaplanen med en målskillnad på 7-0, utanför Rambergsvallen är poängskörden knapp (en pinne) och med 2-9 i målskillnad.

Moestafa El Kabir har gjort två av sina sex mål på bortaplan, både i mötet (2-4) med IFK Norrköping.

Kommentarer om “Nya ändringar i Häcken

  1. Är inte ett dugg förvånad över Häckens resultat i år då det nog bara är Häckens fans själva som inte insett Waris betydelse för laget 2012. I år är de tillbaka till den statistroll som de ska ha, i samma klass som BP, Syrianska, Öster etc. 5-0 mot Häcken var inte konstigt 2011… men helt plötsligt var dom Sveriges framtid efter en säsong men en spelare som drog. Ska bli mycket spännande att se summeringen efter 2013 och vad alla journalister som tippade Häcken som segrare i år säger. Var tippar man Häcken 2014? 10a?

Kommenteringen är stängd.