Seger för Gais – och Häcken

Gais vann igen, via straffmål av Andreas Drugge inför drygt 5000 åskådare mot HammarbyGamla Ullevi.
Samtidigt gjorde Häcken 3-0 borta mot Syrianska, medan Öis föll borta mot Varberg med 1-5.

5 kommentarer om “Seger för Gais – och Häcken

  1. Mitt lag Mattias? Du utgår från att jag är blåvit. Det borde man ju iofs alltid utgå från. Du har rätt att det borde vara fullsatt, men nu är det gajs kris som ska lösas och då duger det inte att så många gajsare sitter hemma och beklagar sig.

  2. Det var la GAIS som stod för gårdagens prestation? Är absolut inte GAISare men stort grattis, ni behöver lite självförtroende. Elfsborgs och Häckens segrar bör väll ha varit en dag på jobbet? Inte direkt gräddan av svensk fotboll som stod för motståndet, men stort grattis till er också. ÖIS kommer nog ha en del upp och nergångar, Varberg är inget dåligt lag. Kul ändå att det går bra nu för göteborgsområdet (jaaaa Elfsborg… ni får vara med som en förort till Göteborg, men bara för den här gången 🙂 ).

  3. Helt ok siffra Ola! DITT LAG borde väl alltid ha fullsatt på gamla då ni är enda laget i stan?

  4. Jäklar vad GAIS rockade fett ikväll mot sega Bajens Cafe Bärs, Joel Johansson var matchens gigant en kämpe som fick mycket stryk men stog upp mot onda bajare, GrAttIS GAIS 🙂

  5. Hallå alla gajsare! Varför gick ni inte på matchen idag när klubben behöver ert stöd extra mycket? Eller var ni alla där kanske?

Kommenteringen är stängd.