Jag snäll? Hur tänkte du, Lex?

På redaktionen pågår märkliga saker just nu. Malin Jonson frågar Eric Hilmersson – som är tillbaka från lång semester – om vad hennes krönika om VM-kvalet borde handla om och Eric svarar ”skriv om Albin Ekdal”. ”Det gjorde jag ju i dag”, svarar Malin och allt blir tyst.

Och för en stund sedan åt jag och Eric sommarens sista (?) glass eftersom jag tippade sämst i fredags (3-0 till Irland) och jag därför tvingades bjuda honom på en Magnum (han tog såklart den dyraste glassen).

Och sedan planerar tidningens PR-stjärna Markus Pettersson, även känd som @LexMarkus, en ny podd, kan jag avslöja. Tydligen skall jag agera ”den snälle” och Johan Rylander ”den elake”. Jag svarade att det egentligen är precis tvärtom och rädd för att ”Lex” nu steker idén.

Och när ni funderar på avsparkstid mot Kazaktstan (18.00 i morgon tisdag) har jag ägnat dagen åt allsvenskt upptänk och räknat ut (jo, det går) vilket lag som vinner till slut. Varför jag fastnade för Malmö FF får ni läsa om i lördagens pappers-GP och fram till dess håller vi fast vid VM-kvalet och Sveriges Riomöjligheter.

Sett lite från sidan är det ett himla skrammel om Sveriges ökade VM-chanser efter segern mot Irland och jag misstänker att alla (ALLA!) glömt bort att vi skall spela play off och att vi där stöter på stentufft (och övermäktigt?) motstånd.

I morgon går alltså Anders Svensson förbi Thomas Ravelli och är värd ett stort grattis för det. Rekord är till för att slås. Ta bara friidrotten som exempel för att förstå hur tråkigt det blir när så inte sker.

Blev just kallad tv-stjärna av av Peter här på redaktionen och svarade att jag förmodligen är raka motsatsen. ”Radiostjärna?” undrade Peter och sedan talade vi om Christian Olsson och Lasse Granqvist en stund. Jag vill – för att undvika missuppfattningar – förtydliga att jag är även deras raka motsats.

Skall vi säga 2-1 till Kazakstan och ny glass som insats i morgon, Eric?

2 kommentarer om “Jag snäll? Hur tänkte du, Lex?

Kommenteringen är stängd.