Vem skall göra målen i Gais?

Kan ägna mer utrymme åt djupare resonemang kring Gais nästa säsong längre fram, men slås ändå av bristen på anfallare i truppen – särskilt nu när Joel Johanssons närmaste framtid är osäker på grund av stundande axeloperation. Fredrik Jonsson, Joel Johansson – vilka mer?

Dime Jankulovski ryktas byta Gais mot Lärje/Angered – vilket i så fall blir första tränaruppdraget på seniornivå som huvudansvarig. Lycka till med allt, Dime. Ersättare i Gais blir sannolikt Kjell Pettersson, som dock själv inte vill kommentera saken.

5 kommentarer om “Vem skall göra målen i Gais?

  1. Tror Fredrik Jonsson blommar ut och överraskar alla i Superettan, säljer GAIS Linus Tornblad till Holland måste han ju ersättas kanske vill Stiller spela elitfotboll några år till vem vet?

  2. Linus får man la hoppas. Om han lämnar lär ju Tarra plocka in en ersättare. Då får du nog svaret på vem som ska göra målen. Drugge gjorde 10 detta året Joel 10. Joel lär göra fler mål nästa året mtp de chanser han skapar. Vi plockade in Mendes i somras som också gjorde mål. Där har du cirka 27 mål från 3 nyförvärv Balkander. Skulle nog tro att han inte har några problem att hitta målskyttar. Vem plockade Victor Sköld till FFF? Det är långt kvar till säsong Balkander. GAIS har ju inte ens gjort klart med förlängning av kontrakt med spelare som är i klubben. Verkar nästan som om du skrev det bara för att få lite klick.

  3. Linus tornblad? Askebrand har själv sagt att han vill spela med 5 mittfältare, då troligtvist med en anfallare. Det borde gå utmärkt med 3 anfallare om nu Jonsson förlänger.

Kommenteringen är stängd.