14.00: Platsar Lotta och Zlatan?

Klockan 14.00 i dag måndag presenterar Fifa de tre slutkandidaterna till årets Ballon d’ordam– och herrsidan. Det finns svenskt intresse i slutdiskussionerna i båda kategorierna och jag och Malin Jonson diskuterade dem just på redaktionen. Malins herrtrippel, Ronaldo, Messi och Ribéry, ställs mot min trio, Ronaldo, Ribéry och Ibrahimovic. Och på damsidan hoppas jag innerligt att Lotta Schelin finns bland de tre efter strålande insats under sommarens EM-slutspel i Sverige.

Som vanligt är man lokalt färgad och patriotiskt lagd, men tänk, jag skriver tänk, om två svenskar platsar bland världens sex (3+3) främsta fotbollsspelare om några timmar.

Wow, i så fall.

2 kommentarer om “14.00: Platsar Lotta och Zlatan?

  1. Drömma och hoppas går ju, men sanningen är nog att Zlatan kommer från fel fotbollsnation.

Kommenteringen är stängd.