Det här behöver ni inte läsa

Förhållandevis begränsad intressenivå i följande information:

Lag 1: Emil Salomonsson, Gustav Svensson, Jonathan Azulay – Lasse Vibe, Philip Haglund, Darijan Bojanic – Tobais Hysén.

Lag 2: Hampus Zackrisson, Mattias Bjärsmyr, Hjalmar Jonsson – Martin Smedberg-Dalence, Nordin Gerzic, Joel Allansson – Gustav Engvall.

Lag 3: Adam Johansson, Kjetil Waehler,  David Gutierrez Arvidsson – Karl Bohm, Jakob Johansson, Daniel Sobralense – Sam Larsson.

Informationen gäller lagfördelningen för utespelare i IFK Göteborgs A-trupp under gårdgens tvåmålsspel i Delsjöhallen.

Robin Söder (fot) saknades och är åter efter jul- och nyårsuppehåll.

Mikael Dyrestam saknades på grund av ett utnänjt yttre ledband i knäet.

Ludwig Augustinsson körde fotbollsrehab.

9 kommentarer om “Det här behöver ni inte läsa

 1. Jag är intresserad av hur träningsupplägget ser ut för ex en vecka. Fördelning mellan styrka och kondition och bollspel som det Du beskriver just för tillfället. Rapportera varje dag. Är träningen på nivå med simmare,skidåkare, friidrottare m fl individuella idrottare? Det måste till en förändring i svenska lags träningsupplägg för att vi skall kunna hävda oss i CL. Vi har inte haft ett lag i CL sedan HIF hösten 2000, som Du säkert vet och många med Dig. Katastrof! Är tränarna för dåliga? Och framförallt undersök och ställ frågor om Blåvitt kommer att förändra spelstilen. Kommer tränaren att kontakta Werner i Degerfors för att lära sig hur fotboll skall spelas?

 2. Hur mår låret på Tobbe, jag känner mig mycket orolig inför nästa säsong Söder kan inte axla Hysens mantel på många år.

  1. Tobbe är inte nån ungdom precis. Han har snart gjort sitt, håller inte särskilt länge till. Hans styrka har varit snabba ruscher mot mål, går saktare o saktare nuförtiden.
   Vi får nog titta runt lite, och köpa nåt bra till nästa säsong.

 3. Det här var inte alls ointressant. Det ger information om vilka som är i träning och med vad samt om eventuella positioner kommande år. Jag ger inlägget fyra fyrar, snudd på fem.

 4. Kjetil Waehler borde stå som reserv till reserven. Hans kondition är ju inte den bästa just nu.

  1. Vad baserar du det på? Kjetil skrev nyligen på twitter att han hade bättre tid på Coopertestet nu än för 22 år sen. Lär vara en av de mest vältränade i laget.

Kommenteringen är stängd.