Podcast med Johanna Almgren

Fotbollsspelaren Johanna Almgren, Kopparbergs/Göteborg FC är veckans gäst i podden och pratar känslosamt om livet efter pappans bortgång i cancer för två år sedan – och kampen om att komma tillbaka till fotbollsplanen efter ännu en knäoperation.

– Jag bär väldigt mycket sorg, men har också bestämt mig för att försöka att inte vara ledsen hela tiden, för det tar så oerhört mycket krafterna och går ut över min omgivning och det vill jag inte. Min omgivning är det bästa jag har, säger hon.

Dessutom ger Johanna Almgren för allra första – och sista – gången hela berättelsen kring när hon träffade Ronaldinho under sommar-OS i Peking 2008.

– Enda gången jag önskade att jag hade varit på tyskalektionerna, säger hon bland annat.

Podducent och jingelväljare var Eric Hilmersson.
God lyssning!

 

Här kan ni ladda ner Podcasten från iTunes.

@Balkander » Poddsändningar

I Androidmobiler använder du följande länk för att skapa en ”subscription”: http://feeds.feedburner.com/balkanderspodd

Eller så lyssnar du här.