Jag litar på Mikael Stahre

Jag gillar Mikael Stahre. Och litar på Mikael Stahre. Det är, hur det än må vara med sanningshalten i olika personers uttalanden i olika sammanhang, alltid viktigt att låta folk komma till tals. Därför: Här är lite extramaterial från mitt samtal med IFK-tränaren i Kamratgårdens lobby i eftermiddags. Strök det från huvudtexten …

Ligger det något i uppgifterna att du skulle vara på väg till Molde?

– Som jag sa, jag har inte hört något.

Du ler?

– Jag skrattar för att jag träffar dig varje dag.

Jag åker gärna härifrån och hämtar barnen på dagis i stället!

– Gör det!

Skall vi skriva om det i tidningen i morgon: ”Mikael Stahre till Molde”?

– Det tycker jag inte att ni skall göra. Sedan skriver du vad du vill på din blogg ändå.

***

Och där har han helt rätt, den gode Stahre. Jag, däremot, hade helt fel. Jag har inga barn på dagis längre, bara fritids, kom jag på efteråt.

Vad gäller utgången i den här historien, som tog sin början efter en artikel i Sportbladet på tisdagseftermiddagen, kan vi bara spekulera.

Jag får frågor om magkänslan.

Har ingen magkänsla, tror bara att det bästa för IFK Göteborg just nu är att Mikael Stahre fortsätter som tränare för klubben.

Hur Molde ser på det här får nog vi snart veta.

Direkt uppkom spekulationer kring Stahres ersättare (inget är för evigt, särskilt inte på sociala medier …) och Jörgen Lennartssons namn kombinerades med Alf Westerbergs och Torbjörn Nilssons.

Jag avvaktar.

4 kommentarer om “Jag litar på Mikael Stahre

  1. Jag tror Stahre är trött på att bli kallad råttjävel. Han tar nog vilket lag som helst utanför Göteborg.

  2. En av de tre som samskrivit AB-knäcket om Stahre var alltså 1) först med att berätta att Hysen var på väg till Shanghai och 2) först med att berätta att Tobbe var klar. Stahre har kanske inte hört något men kanske någon som företräder Stahre? Och ”högaktuell” kan ju betyda att hans namn finns på Moldes lista…

Kommenteringen är stängd.