”Bud på El Kabir påhittade”

Rapporterna om pågående förhandlingar och nya bud på Häckens anfallaren Moestafa El Kabir från antingen danska Bröndby eller andra föreningar förnekas nu av Häcken själva.

Enligt en centralt placerat person är buden påhittade ”av tidningar”.

Uppgifterna om budgivning kommer initialt från danska BT, där även klubbdirektör Dennis Andersson uttalar sig.

Sportchefen Sonny Karlsson betonar samtidigt att klubben verkligen vill behålla El Kabir.

Som ni alla vet vid det här laget är alla medel tillåtna vid fotbollsövergångar och uttryck som ”förhandlingar pågår inte just nu” kan betyda att det råder visst stiltje mellan två bud.

Nåväl, min uppgift här blir att förmedla vad jag vet och har hört. Nu vet ni med.

5 kommentarer om “”Bud på El Kabir påhittade”

 1. Häcken har ju kommit in till centrum nu också på ÖISs bekostnad så det kan säkert bli en publikexplosion tror att det kan bli ett snitt på 8000 rövar på läktarna om nu superhjälten Kabir stannar kvar, lika bra att lägga ner tankarna på ett nybygge ute i buschen på öööön…. 🙂

 2. Kabir visade klass idag på Valhalla IP!! Måtte han stanna! -Då kan det bli ännu ett lysande Häcken-år!! För övrigt har pojken med nick-name ”Kötta” lika fel som han alltid har.. 🙂

 3. Skulle det nu vara sant att El Kabir lämnar så är det nog bara för Häcken att säga tack och adjö till Allsvenskan för den här gången. OM det nu inte är så att de hittar ännu en målspruta då Sveriges roligaste fotboll (för det stämmer väl fortfarande?) betytt att man öser in mål men även släpper in en hel del. Tråkigt om det blir så för i så fall är ju hela Sveriges fotboll i kris då Häcken (om man får läsa rubriker från 2012 och reklamer från 2013) står för den moderna fotbollen i Sverige, till och med dess framtid! Samt att den fotbollen betyder mer än tradition… För mig verkar det som tradition = Kontinuitet, Modernt = Jojo och spelarförluster.

  1. Haha ja, för Häckens fortsatta existens i Allsvenskan ligger och väger på just Kabirs axlar… eller?

   Kabir är en fantastisk spelare och kan mycket väl betyda skillnad mellan topp- och mittenplacering, men åka ut? Nej du, Häcken är i AS för att stanna.

   Förövrigt, modernt = spelarförluster? Nu hänger jag inte med, du menar att vissa klubbar är immuna mot detta i AS? Haha.

Kommenteringen är stängd.