Då presenteras nya IFK-basen

Enligt IFK Göteborgs valberedning skulle förslaget på ny styrelse vara klar slutet av januari och presenteras cirka fyra veckor före årsmötet.

Det var i torsdags.

Och ännu inget förslag.

– Jag har haft prat med valberedningen där, som jag uppfattar det presenterar de ett förslag nästa fredag. Jag har haft möten med valberedningen om hur det fortgår, men inte fått något namn levererat, säger IFK Göteborgs klubbdirektör Martin Kurzwelly i en GP-intervju.

***

Jo, GP har sökt IFK:s valberedning. Utan framgång.

***

Stefan Selakovic, agenten. Klart i dag. Elak tunga funderade kring om Peter Ijeh möjligen kunde blir första spelare att förmedla? I vilket fall, grattis till nya jobbet ”Sella”.

***

Och så verkar Tomas Andersson, även om han inte har pratat med valberedningen än, ha bestämt sig för att fortsätta som ordförande i Gais. Mer om det här.

***

Så här skriver IFK:s valberedning på klubbens webbplats:

Tidplan

Valberedningens förslag till årsmötet skall vara klart i slutet av januari, alltså en månad innan årsmötet. För att göra en rättvis bedömning av inkomna förslag har vi en deadline för kandidater till 6 december.

– Observera att detta bara är deadline för att föreslå kandidater till valberedningen. Givetvis kan kandidater nomineras så sent som på sittande möte, förtydligar valberedningens ordförande.

Intervjuarbete

När alla förslag inkommit påbörjas intervjuarbetet där målet är att första omgången kommer att klaras av innan jul. Under januari fördjupas samtalen med de mest intressanta kandidaterna så att ett färdigt förslag är framme ca fyra veckor innan årsmötet.”

9 kommentarer om “Då presenteras nya IFK-basen

 1. Den nya ordföranden väljs på årmötet. Valberedningen presenterar en kandidat nästa vecka.

 2. Till Mattias Balkander!

  Hejsan!

  Vill bara tipsa dig om en grej som kanske kan inspirera till nåt?

  På fencing.se skriver Svenska Fäktförbundets ordförande Lars Liljegren en mycket bra artikel(tycker jag!) Den heter Den som har rent mjöl i påsen bryr sig inte om skitsnack!

  Vänligen Benny Bergh elitfäktare på 70-80 talet!

  mobil 0760 066998

  1. Oj…såg nu att det skulle vara kommentar till nya IFK basen,….Mitt inlägg var INTE kopplat till detta! hälsar Benny Bergh

Kommenteringen är stängd.