De gamla rävarna

Ena dagen nickar Steven Gerrard fram bollen till Luis Suárez till Uruguays segermål som i förlängningen innebar att England får lämna Brasilien redan efter gruppspelet, trots att den avslutande matchen mot Costa Rica återstår.

En annan dag är världsmästarmålvakten Iker Casillas så gammal att Spanien förlorar mot Holland med 1-5. Han tar med sig Xavi Hernendez, Sergio Ramos och Gerard Piqué i fallet.

En tredje dag slår Philip Lahm ett blindpass rätt i gapet på en ghanansk mittfältare och en stund senare ligger Tyskland under med 1-2 i VM-matchen i Fortaleza.

Tur då att vi har Miroslav Klose, som strax därefter med sitt 15:e VM-mål (tangerat rekord ihop med Ronaldo) kvitterar till 2-2.

Fast den äldste räven av de alla är colombian och vaktar möjligen Colombias mål mot Japan på tisdag.

Han heter Faryd Mondragon, är född 1971, och blir – om han spelar – VM-historiens äldste någonsin.

2 kommentarer om “De gamla rävarna

  1. Unga rävar! Vad är väl VM mot Byttorp vs Gerdsken P01 på Ramnavallen i Borås 14 grader varmt o snålblåst! Saknar en linjeman utan koncentration :-)!

    1. För sjutton, det är ju Byttorps match! Det märkliga är att jag inte har fått ett enda erbjudande om gå på linjen efter den där lysande insatsen på Gerdskavallen.
      Kör hårt! Räknar med rapport sedan. 🙂

Kommenteringen är stängd.