Gais lånar från allsvenskan?

I morgon tisdag (18.00) möter Gais ElfsborgBorås Arena. Här är Gais tänkta startelva: Tommi Vaiho – Sandeep Mankoo, Björn Andersson, Richard Ekunde, Malkolm Moenza – Kieron Cadogan, Johan Lundgren, Reuben Ayarna, Adam Eriksson – Bragi Bergson, Linus Tornblad.

Endast Kenneth Gustafsson och Joel Johansson saknas på grund av skada.

Gais är i stora drag klara med sin trupp och kommer – om det blir aktuellt och finns ekonomisk möjlighet – ta en en försvarsspelare och/eller en mittfältare.

Enligt uppgift till GP kan det bli aktuellt med lån från allsvensk klubb.

14 kommentarer om “Gais lånar från allsvenskan?

 1. För övrigt så berättade min granne arbetande som revisor på ett av Göteborgs största företag att hade GAIS haft de ekonomiska förutsättningarna som röriga blåvitt har så hade Grönsvart förmodligen tagit SM-Guld varje år 🙂 lätt att kasta sten i glashus blåvittare!!!

 2. Jag håller med om att bara läsa om tjötiga blåvitt, Gren och deras sponsorer som hoppar av & på hela tiden tär på själen, TACK GP mf. för att ni ser och uppmärksammar övriga fotbollsklubbar i Västsverige, klubbar med själ och hjärta 😉

 3. Synd att Gren och blåvitt är så tykna och vägrar låna ut bänkade gubbar till Superettan och GAIS, vad är de så rädda för? :-(. COYG

 4. Ekonomisk Möjlighet är något som inte går ihop med GAIS.

  Men det är klart man kan göra som man brukar, gå runt med hinkar och samla in burkar som man pantar.

  Har har rykten att man skall sluta sälja Korv&Bröd och istället gå in för Smörgåsar från New Orleans.

  1. Gais är inne i en tuff omställningsperiod, där mycket har gjorts rätt, men där mycket återstår. Uthållighet avgörande. Här som där.

  1. Gällande Patrik Ingelsten: Han har legat nerbäddad i influensa en längre tid och beräknas vara tillbaka i träning i mitten/slutet av denna vecka.

   1. Bortser man från skoltrötta IFK-troll som inte verkar kunna hålla sig från någon av de andra lagen är det uppfriskande att läsa om något annat än Mats Gren.
    Det berikar en tidning som riktar sig till sportintresserade, inte enbart IFK:are.

Kommenteringen är stängd.