Fin publiksiffra på ingång

2 000 sålda biljetter efter första dagen – 3 500 nu. IFK GöteborgBK Häcken i Svenska cupens semifinal på lördag lockar publik. Till slut 10 000?

(Obs! Jag tänker inte göra några jämförelser med AIK-Hammarby i gruppspelet.)

4 kommentarer om “Fin publiksiffra på ingång

  1. Hammarby, AIK och Malmö FF har ju publiksiffror som välter kiosker och publik som alltid levererar, just nu verkar det segt med fotbollsintresset i Göteborg kanske ändras det om både GAIS och Öis går upp till allsvenskan på sikt för låtsasderbyt blåvitt-häcken är väl ungefär lika spännande som en avslagen lättöl? 🙁 🙁 🙁

    1. Innan du tokhyllar sönder mff m.m. Kolla upp vad dessa lagen hade i sina matcher förutom derbyt i sv-cupen…

  2. Försöket med att hotta upp cupen har ju ändå lyckats får man säga. Ett tack går också till SVT för att de valt att sända matcherna. Även om man numera kan se matcherna hemma så drar alltid medieuppmärksamheten automatiskt fler människor till läktarna.

  3. 10000 pers är ju skitbra om man jämför med cupens sexighet för några få år sen. Sen är inte Häcken någon magnet så jag är sjukt nöjd med den siffran. Tycker du gör helt rätt att inte jämföra Gbglagen med vår huvudstads. Där finns fanatiska supporters till tre klubbar, i Göteborg finns dom för en klubb. Och med detta sagt blir det nog aldrig den hetsen mellan gbglag igen som vi hade IFK – Öis back in the days…

Kommenteringen är stängd.