Blåvitts startplaner mot Karabach

Jag slår kanske in öppna dörrar här, men en liten kort rapport från dagens IFK-träning kanske är på sin plats. Och jag tänkte fokusera på en möjlig startelva till torsdagens första möte med Karabach från Azerbajdzjan på Gamla Ullevi.

Vinnaren i dubbelmötet tar sig in i Europa Leagues gruppspel, vilket innebär cirka 20 miljoner in i klubbkassan.

Gissa om det är många som håller tummarna för ett bra resultat på torsdag på Kamratgården.

Och det verkar som att nye australiske vänsterbacken Scott Jamieson får chansen direkt.

Han spelade i alla fall, för andra dagen på raken, ihop med Thomas Rogne, Mattias Bjärsmyr och Emil Salomonsson, i backlinjen.

Jag kan inte tolka det på annat sätt än att 27-årige Jamieson spelar från start på torsdag.

Då verkar det även som att Mikael Boman är tillbaka i laget och bildar anfallspar med Tobias Hysén.

Gustav Engvall kommer inte spela och Patrik Karlsson Lagemyr blir borta ytterligare några veckor på grund av sin fotfraktur.

På mittfältet återkommer Tom Pettersson, som därmed gör sin tredje match på raken. Sebastian Eriksson är avstängd.

En trolig startelva: John Alvbåge – Emil Salomonsson, Mattias Bjärsmyr, Thomas Rogne, Scott Jamieson – Jakob Ankersen, Tom Pettersson, Mads Albaek, Sören Rieks – Mikael Boman, Tobias Hysén.

Kommentarer om “Blåvitts startplaner mot Karabach

 1. Hej på ER ALLA Blåvita supportrar.
  Nu känner jag att jag måste ”skriva av mig” – Är Blåvit sedan jag var sex år – bodd inte då och inte nu heller i Göteborg MEN blåvitt blev mitt lag från början tack vare min kusin som lärde mig att jag skulle ”hålla på” Blåvitt i fotboll och Heim i handboll. Så blev det – nu finns tyvärr inte IK Heim kvar – MEN Blåvitt !!
  Jag kommer ALLTID att vara Blåvittsupporter MEN nu tycker jag det gått för långt. Jag hoppas fortfarande och trodde inför säsongen att IFK skulle vara med i toppen. Så ÄR det inte.
  MEN det vet vi ju alla – vad jag däremot tycker är detta ”ömkande” med spelarna och delvis bortförklaringar att ”programmet” är för hårt !!!
  För hårt !!?? Det är ju spelarnas JOBB – dom har betalt för att spela fotboll – har det rätt bra förspänt TROR jag och så säger dom och bl.a. tränaren att ”programmet” är för hårt.
  Sug på ”karamellen” – vad säger då de personer som har tuffa hårda ”vanliga jobb” – OM dom skulle missa något så finns det inget som heter ”arbetsprogrammet är för hårt” – nej kavla upp skjortärmarna Ni som är so priviligierade att Ni får ”Jobba med att spela fotboll”.
  Som sagt inledningsvis – jag kommer ALLTID att förbli en Blåvittsupporter – MEN tycker det låter falskt i mina öron att ”Programmet är FÖR hårt” – Jobba i stället på för vårt IFK !!!!
  Tack för ordet / Bosse

Kommenteringen är stängd.