Atashkadehs dubbla smäll

William Atashkadeh stod inför matchen mot Gais på två varningar. I första halvlek var på på väg att ge Öis ledningen. I skottögonblicket hakades han upp av Alexander Leksell, som föll till backen. Det tyckte domaren var tillräckligt för ett rött kort.

Många av oss andra var tveksamma till om det ens var frispark.

För Atashkadeh och Öis blir smällen dubbel.

Öisanfallaren stängs automatiskt av en match, riskerar att få ytterligare än – och tvingas dessutom behålla sina två varningar, vilket gör att det räcker med en varning till när avstängningen är över för att han skall bli avstängd igen.

Dessutom fick Johan Elmander ett tredje gult kort för säsongen och är avstängd i nästa match mot Falkenberg.

3 kommentarer om “Atashkadehs dubbla smäll

  1. Tycker nog att det hade varit rätt med Frispark, men utvisning var Absurt.

  2. Tyvärr vågar du inte ens diskutera kring Elmanders beteende på planen. HAN borde haft rött. Med det beteende han visade upp på fotbollsplanen igår skulle han visats ut, men han heter just JE och det vet han om. Hade det varit ngn annan hade det skett. Du borde våga lite mer Balkander o inte sitta i knät på de mer etablerade.

  3. Elmander borde fått minst ett gult kort till pågrund av alla sina filmningar när han lägger sig ner som en död säl vid minsta närkontakt eller alla Johans fula armbågar i huvudet på gaisare hela matchen igenom men överlag är han nyttig för Öis FF men han spelar på gränsen hela tiden 🙁

Kommenteringen är stängd.