Mitt allsvenska tips 2018

Allsvenskt tips 2018:

1) Östersund

2) Malmö FF

3) AIK

4) BK Häcken

5) IFK Norrköping

6) Hammarby

7) Djurgården

8) IFK Göteborg

9) Elfsborg

10) Örebro

11) Sirius

12) Kalmar FF

13) BP

14) Trelleborgs FF

15) Dalkurd

16) Gif Sundsvall

Skyttekung: Tobias Hysén, IFK Göteborg

Kommentar: Malmö FF har vunnit fyra av de fem senaste SM-gulden och riskerar inom kort att nå samma mättnad som klubben själv upplevde under 70- och 80-talen, och som även IFK Göteborg drabbades av på 90-talet. Östersund vill framåt, har laget, pengarna, ledningen och spelet. Kniper därför guldet på målfoto, även om Sem och Ghoddos säkert är högvilt i sommar.

Kommentarer om “Mitt allsvenska tips 2018

  1. Den e ju go ….

    När GP (läs Balkander) har gullat med Häcken i ett ANTAL år, så råkar en annan GP-reporter antagligen skriva något negativt om Häcken när de fick två röda kort häromdagen, ja då får Sonny K ett ”spel” …. vet han inte hut karl’n. De röda korten var solklara (för en gångs skull) …

    Inte nog med det, så gödslar GBG’s kommun med skatte-stålar till den stora klubben på Hisingen … dags för nästa ”spel” snart Sonny?

    Kommunen kanske drar in sina stålar om du inte uppför dig!

Kommenteringen är stängd.