Suget är kvar

Mindre än ett dygn kvar till hemmapremiär – och frågorna samlas.

Har Frölunda skippat Peter Simsons krampaktiga kamptrall – och ordnat en ny låt? Är en ny variant av det klassiska indianhuvudet inhandlat och redo att skrämma motståndet? Ett som har rött lysande elaka ögon och sprutar både eld och rök ut näsborrarna?

Får vi äntligen ett häftigt intro? Och kommer publiken tillbaka?

På den sista frågan är svaret ja.

Över 8 000 sålda biljetter betyder minst 10 000 i kväll – men dock inte utsålt, som varit målet hela tiden. Fast matchen mot Färjestad på torsdag har redan 6 500 biljetter ute – och ett bra resultat i kväll betyder garanterat 12 044?

Hursomhelst: Två siffror som slår budgeterade 9 500.

Gott nog.

2 kommentarer om “Suget är kvar

  1. Spelar ingen roll hur många som kommer o besöker Scandinavium, för det kommer ändå inte bli någon stämning! Iaf inte så länge Goa Gubbar är officiell supporterklubb.. Om stämningen inte infinner sig så kan man lika gärna ligga i soffan o kika…

Kommenteringen är stängd.