Teen Machine är här för att stanna

Hur många tuffa kedjenamn minns ni?

Legion of Doom, med Hockeykvälls expert Mikael Renberg, John LeClair och Eric Lindros, är en av mina absoluta favoriter. Dragkedjan, med Joel Lundqvist, Magnus Kahnberg och Jari Tolsa, var också gott göteborgsk när den slog igenom.

Men nu kan ni lära er ett nytt namn:

Teen Machine.

Jag var inne på att kalla Sebastian Collberg, Alexander Wennberg och Erik Karlsson för Fjunisarna, en ordlek med junior och kass skäggväxt. Men Teen Machine är strået vassare – och gav oss en massor av speed, glädje och läcker teknik.

Efter debuten i Scandinavium finns inte en chans att Roger Rönnberg spräcker den.

”Varför skulle jag det?”, flinar han.

Och mest imponerad är jag av Erik Karlsson – som när SHL startade inte var i närheten av att få lira. Men så drog han till rookieturneringen i Traverse City med Carolina Hurricanes och kom hem med självförtroende och en spark i arslet.

”Jag vill visa att alla kan få spela i det här laget. Oavsett namn på tröjan”, säger Roger Rönnberg.

Kommentarer om “Teen Machine är här för att stanna

Kommenteringen är stängd.