5 kommentarer om “Kom tillbaka, Lillasyster!

 1. …eller så låter de oss (publiken) vara i fred så man kan prata med de sina fram tills ca endast 5 min innan pucken droppas, för att då mörklägga, men under tystnad i 3 min för att sist dra på något under de 2 återstående minuterna. Och detta till en normal ljudvolym.

  Samt att under matchen, framförallt i periodpauserna, låta oss vara och bara vara där.

  Simplify vet dock inte Frölunda vad det betyder. Allt ska vara för mkt, för högt, och överallt… själva spelet glöms bort.

  Saknar verkligen Canada där man ibland kan höra pucken sitta på bladet emellanåt, för att sen få gåshud då hela arenan lever med, och endast ha lite elorgel under spelpauserna.

 2. HVF!
  Är med dig. Hjälmar av guld, allsång a la ”Snart skiner Poseidon”. Släpp fram sköna ramsor från läktaren. Lite traditionell supporterkultur, sätt tryck på motståndare och domare.

 3. Men herregud. Den är ju så töntig. När de vrålar ut INDIANS vill jag bara sjunka ner i marken. Rylander du snackar om att Frölundas själ är såld. Det hände 1995 när man införde indianen. Den är roten till allt onda. Den är det som gör Frölunda till en plastklubb. Hatar att folk säger hockey är Rock’n roll. Jag gillar 60-tals musik hatar Rock’n roll lika mycket som techno. Vore guld att höra Paul Simon innan matchen eller i paus, ALDRIG UNDER. Kör ett enkelt intro med Bära hjälmar av guld. Den är värdig till skillnad från Lillasyster.

 4. Vore helt underbart! Ett äkta göteborgsband! (Som dock verkar glömt bort att spela här den senaste tiden….)
  Men tillsvidare är det iofs helt ok att inleda med hjälmar av guld! Och låta publiken sjunga en bra bit innan nästa bit i introt startar! Som för övrigt var bättre nu än förut.

 5. Helt enig. Denna låten och ” hjälmar av guld”
  Det är hjärta och inte att förglömma framröstade av fansen.

Kommenteringen är stängd.