2 kommentarer om “Nya vägar, nya mål?

  1. Bra initiativ! Tror varken Kahnberg eller Brunnström är lösningen. Om Frölunda skall bli en riktig utmanare, så finns det en sak som måste in i laget. Något vi inte haft på många år.. En MÅLSKYTT!!! Av rang!! Inte någon som gjorde mycket mål för 10 år sen utan någon som är runt 25 års åldern. Med jäkla fart i benen och ett skott som får målvakter att darra. En Tomi Kallio med andra ord. En sån kille skulle kunna lyfta Lundqvist och Axelsson. Nu är frågan. Vart hittar man en sån?

  2. Denna dealen är ju åt rätt håll iaf, för köpa en biljett för 435 kr så som dom spelar nu? Jag är nog inte den enda som stannar hemma tills dom börjar spela hockey igen. Tror det släpper för Joel, men fattar inte vrf dom håller så hårt i Kahnberg. Sen hans hjärnskakning (är det 2 år sen?) så är han rädd för pucken. Han är så dålig! Varit i 2 säsonger nu. Fattar inte vrf dom släppte Brunnström. Dom skulle bytt bort kahnberg ist och gett Brunnström chansen i första kedjan, lovar att det hade blivit bättre.

Kommenteringen är stängd.