Rönnberg spräcker Joels kedja!

Visst, Dick Axelsson är skadad. Men nu ska tränare Roger Rönnberg se till att spräcka Joel Lundqvists målnolla också.

Joels kedja är spräckt, totalt.

Lagkaptenen spelar med Alexander Wennberg och Sebastian Collberg – och det är en stor omgivningsåtgärd. Två snabba och tekniska spelare, med uppåtgående form – helt perfekt för slitvargen med två stressfrakturer i ryggen.

Visst, Skellefteå är landet bästa lag … men här har Joel Lundqvist en perfekt förutsättning att sudda ut den förhatliga nolla efter tretton spelade matcher.

Var Magnus Kahnberg tagit vägen?

Han spelar plötsligt i fjärde kedjan – tillsammans med Evan McGrath och Erik Karlsson.

Det ska bli oerhört intressant att se om det här väcker ”gubbarna”.

6 kommentarer om “Rönnberg spräcker Joels kedja!

 1. Men herregud, allt har ett slut. Axelsson, Joel o Kahna oxå. Synd att inte Joel själv stigit av, utan väntar på att få en fot i röven. Är det verkligen så att han spelar med ryggskada, så gör han inte laget en tjänst, han sänker det. Nä, man måste våga göra sig av med gamla trötta.

 2. Bäckman är en härlig kämpe. Men fan alltså. Man blir lite svettig ibland. Inte helt perfekt stundtals precis. Lite väl många tapp vid blålinjen och fjutt i försvarszon..

  Om matchen igår. Var domarinsatsen måhända en föraning om dagens vädersituation här i Göteborg. För idag blåser det fanimej kallt från Nord..

 3. Jag tycker faktiskt han (RR) tänker lite fel här.

  Visst, spräck på Joel och Kahna ett tag, men Kahna hade gjort sig kanon med Seb och Wennberg. Så som de skrinnar och leker så hade Sebs och Kahnas bössor varit underbara. Nu blir det mer slit på kedjan.

  Sen måste ju Evan vakna. Han ”sabbar” tyvärr lite för varje kedja. Både Erik och Kahna gjorde ganska bra ifrån sig idag, men Evan sinkar dem.

  Dock skönt med säsongens bästa match i Kålleseum. Gud vad skönt det var med stående ovantion vid slutsignalen 🙂

 4. Peter Birro: köpa ut J Lundqvist? Hur kan du resonera så. Han har burit laget de senaste säsongerna och är 31 år gammal. För tillfället är han helt under isen, men kom igen nu?? Förövrigt spelar Frölunda dröm hockey!!! Folk måste komma på matcher nu!! Bästa jag sett sen 05/06.

 5. Det är bara att inse att spelare som D.Axelsson, Joel o Kahna inte är framtiden längre. Självklart behövs rutin, men det finns det ändå.
  Dicks kontrakt kontrakt gäller säsongen ut – han får absolut inte förlängt
  Men Kahna o Joel har till o med 14/15, så där blir det problem att köpa ut som.

Kommenteringen är stängd.